Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Maties Far
Palma
Maties Far

TIPUS

NATAL

Palma

ESDEVENIMENT

ENLLAÇ PERSONAL

Maties Far inicia els seus estudis de composició amb Xavier Carbonell a Palma i més tard amb Josep Lluís de Delàs a l’Aula de música d’Alcalá de Henares a Madrid. Assisteix també als seminaris de Helmuth Lachenmann, Salvatore Sciarrino, Matthias Spahlinger i B. Ferneyough de l’Aula de música d’Alcalá de Henares.

El 2005 inicia els estudis de composició amb el compositor andalús Manuel Hidalgo al mateix temps que estudia composició (Musik Theorie) a la Musikhochschule d’Stuttgart amb Matthias Hermann.

La seva música s’ha interpretat a Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Singapur i els Estats Units. Ha tingut encàrrecs de diverses institucions espanyoles i europees (Fundació Pilar i Joan Miró, Ensems, Fundació ACA, Radiosifonieorchesters Stuttgart des SWR) encara que fonamentalment la seva feina és mitjançant encàrrecs de músics i conjunts especialitzats.

En el 2008 és seleccionat per l’estada de joves compositors de l’Ensems (València) on treballa amb Mauricio Sotelo i el conjunt Ensems. En el 2012 participa en el Meisterkurs Orchesterwerkstatt de Radiosinfonieorchesters Stuttgart i guanya un encàrrec d’orquestra per la peça Cifrado del puro querer.

RELACIONATS

Sense informació
Sense informació
CatalanEnglishSpanish