Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Stina Strehar (Liechtenstein) - Organista
Eslovenia, 1996
STINA STREHAR, Organista
Stina Strehar (Liechtenstein) - Organista

Stina Strehar va néixer a Eslovènia l’any 1996 i va rebre les seves primeres lliçons de piano als set anys. L’any 2011 va començar els seus estudis al Conservatori de Música de Ljubljana, on va ser professora de Nina Frank durant quatre anys.
L’octubre de 2015, després d’aprovar l’examen d’accés, va ser acceptada a la classe d’orgue de HannfriedLucke a la Universitat de Mozarteum de Salzburg, Àustria. Quatre anys més tard va completar amb èxit la seva llicenciatura i més tard, l’octubre de 2021, també el seu màster. El 2019, també va tenir l’oportunitat d’estudiar dins d’un programa d’intercanvi Erasmus al Conservatori de París a la classe de Michel Bouvard i Olivier Latry.
És multipremiada en concursos nacionals i internacionals, com el primer premi del concurs internacional SVIREL (2016), premi de promoció de l’Acadèmia Internacional d’Estiu de la Universitat Mozarteum (2016), premi de l’Int. Josef Gabriel Rheinberger Society al Concurs Internacional Rheinberger (2016) i primer premi al concurs musical eslovè TEMSIG (2018).
Stina Strehar ja ha actuat a diversos països europeus i està desenvolupant encara més la seva educació musical amb classes magistrals amb Ulrich Walther, Nathan Laube, TomazSevsek, Martin Schmeding, Pavel Kohout, JaroslawTuma, Lorenzo Ghielmi.
L’octubre de 2021 va ser nomenada organista de la catedral St. Florin de Vaduz, Principat de Liechtenstein.

RELACIONATS

Sense informació
Sense informació
CatalanEnglishSpanish