Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Thomas Lennartz (Alemanya) - Organista
Alemanya, 1971
Participa de la XIV Setmana Internacional de l'Orgue de la Basílica de Sant Francesc
Thomas Lennartz (Alemanya) - Organista

TIPUS

NATAL

Alemanya, 1971

ESDEVENIMENT

ENLLAÇ PERSONAL

Thomas Lennartz és professor d’improvisació d’orgue i director del Departament de Música Sacra de la “Hochschule für Musik und Theatre” de Leipzig.
Nascut l’any 1971, va estudiar orgue, improvisació i música sacra a Hannover, Colònia, Leipzig i París amb Ullrich Bremsteller, Arvid Gast, Thierry Escaich i Loic Mallié i va rebre els màxims títols artístics alemanys, l'”A-Exam” de música sacra i els prestigiós “Diploma de Solista”.
Ha guanyat diversos premis, principalment en concursos d’improvisació d’orgue com els de St. Albans/Anglaterra, “Orgues sans frontières” de Saarbrücken i el “Fugato-Festival” Bad Homburg (1r i premi del públic).
Del 2003 al 2008 Thomas Lennartz va ser director de música a la Basílica de Sant Martí de Bingen, del 2008 al 2014 organista a la catedral de Dresden.
El setembre de 2014 va ser nomenat professor d’orgue i improvisació d’orgue a la universitat de música de Leipzig i director del Departament de Música Sacra. Ha donat concerts en importants esglésies i catedrals a més de sales de concert… de molts països europeus, Japó i els EUA i ha enregistrat alguns CD amb literatura musical d’orgue i improvisació.

RELACIONATS

Sense informació
CatalanEnglishSpanish