Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Martín Vega, amb l’obra “fragilidad”, ha estat el guanyador del concurs de poesia visual amb un premi dotat amb 1.000 euros 

3r certamen internacional de poesia visual UN COP D’ULL  Hi ha hagut una participació de més de cent cinquanta obres. Tant l’obra guanyadora com les seleccionades seran exposades en el marc del certamen d’Art i copes de sa Pobla i formaran part, així mateix, de la publicació del proper Solstici d’Estiu de joves poetes. La Fundació Musical ACA ha resolt la tercera edició del 3r certamen internacional de poesia visual UN COP D’ULL, en el qual han participat un total de cent cinquanta obres provinents de vint-i-un països (13 dels participants han estat de les Illes Balears). Les obres es varen poder presentar entre el quinze d’abril i el quinze d’agost.  El jurat es va reunir dia 25 d’agost per fer les deliberacions. Els membres enguany han estat Maria del Carme Coll, dissenyadora i realitzadora audiovisual; Carlos Jover, novel·lista i poeta; i Jaume Reinés, coordinador del certamen, a més d’Antoni Gost, coordinador de l’Aula Poètica de la Fundació, que actua com a secretari amb veu però sense vot. El jurat ha resolt que l’obra “fragilidad” de Martín Vega -Argentina-, ha estat la guanyadora del concurs dotat amb mil euros. Mentre que les finalistes han estat les obres “jugando con fuego”, de Gustavo Zuritz  -Argentina-; i l’obra “CarNada” de Melanie González -Cuba-.   Tant les obres finalistes com d’altres seleccionades pel jurat formaran part de l’exposició que s’organitzarà en el marc d’Art i Copes de sa Pobla. I, així mateix, també formaran part de la publicació Solstici d’Estiu de joves poetes, com s’ha fet ja aquesta edició.  
2n Un cop d'Ull concurs poesia visual, 3ª edició
CarNada Melanie González -Cuba-

2 comentaris a “Martín Vega, amb l’obra “fragilidad”, ha estat el guanyador del concurs de poesia visual amb un premi dotat amb 1.000 euros ”

 1. ¿Por que razón no se informa no ya a los seleccionados, sino por cortesía a todos los participantes que han enviado sus trabajos al concurso? No todos vivimos en Mallorca y no todos tenemos acceso a la fundación, sería lógico saber que ha ocurrido con nuestros trabajos y si podemos hace uso de ellos en otros concursos etc. Este secretismo no tiene ningún sentido. No cuesta nada publicar la lista de seleccionados para la exposición.

  Respon
  • Apreciado,
   precisamente en la misma hora de su mensaje se envió un correo electrónico a todos los participantes con la resolución del jurado, que había deliberado unos días antes. En esta nota publicada, a decisión del tribunal, se informó en primera instància del vencedor y de los finalistas. Próximamente publicaremos el acta completa, con las obras que formarán parte de la exposición y alguna publicación como el Solstici d’Estiu.
   reciba un saludo cordial.

   Respon

Deixa un comentari

CatalanEnglishSpanish