Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Concert de Neopercusión. Silencio líquido

Fantàstic horabaixa al Conservatori de Manacor dedicada a la percussió contemporània a càrrec del grup Neopercusión, grup de referència nacional i internacional, composat per Juanjo Guillén, Nerea Vera i Rafa Gálvez.
Cal destacar la participació com a intèrprets d’un grup d’alumnes de percussió del Conservatori Superior de les Illes Balears.
Els alumnes varen participar amb una obra que va durar tot el concert , “What about the noise” de John Cage, que consistia amb interferències sonores produïdes amb sons de claus, papers, entre altres.
Neopercusión va interpretar obres de Xenakis, Iluminada Pérez Frutos, José María Sánchez Verdú, Alexander Schubert mentre anaven succeint les interferències sonores de Cage.
Per acabar, una obra de Louis Andriessen amb el títol de Workers Union interpretada per Neopercusión i el grup d’alumnes del Conservatori Superior de les Illes Balears. Una obra per a un nombre indeterminat d’instruments. Vint minuts de ritme molt dinàmic i sense treva on els nou intèrprets toquen distints instruments de percussió amb un ritme comú per a tots i amb la llibertat d’elecció de les notes musicals.
En resum, un programa de música contemporània atractiu per a tots els públics i una experiència que segur no va deixar indiferent al públic que va assistir.
Hem d’agrair especialment al Conservatori de Manacor, a Armando Lorente, Rosa Ballester i a Juanjo Guillén perquè varen fer que el concert fos possible.

 

Deixa un comentari

CatalanEnglishSpanish