Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Trio ECZK

Dissabte, 13 de novembre, a les 19 hores, a la Sala del Piano de la Fundació ACA, a Búger, cinquè concert del XLII Encontre Internacional de Composició. És el torn de la improvisació basada en l’experiència musical, el paper negre rellegit, una expressió musical molt en boga al centre d’Europa.

El Trio ECZK (violoncel, saxofon i acordió) és una formació jove de Zúric. En les seves performances basades en la improvisació hi trobam nivells d’energia alts, ràpids, interacció de les intèrprets i recerca del desconegut. L’oient s’immergeix en el seu món de colors i gaudeix d’un so homogeni però en alguns moments pot sorgir l’efecte contrari.

web del Trio

Biografies

Emily Wittbrodt

Emily Wittbrodt (1994) va néixer i va créixer a Bonn, Alemanya, i va començar a rebre les primeres classes de violoncel a una edat primerenca. Des del 2010 estudia violoncel a les escoles de música d’Essen, Düsseldorf, Hèlsinki, Florència i Colònia. El seu centre d’interès principal és la improvisació i les col·laboracions interdisciplinàries. Ha escrit la música de diverses produccions de dansa i teatre i ha participat en múltiples estrenes de música contemporània a Alemanya i a altres països. Actualment toca en diferents conjunts com el guardonat The Dorf & Umland, la banda de drons Müde, el duo electroacústic Ludwig/Wittbrodt, la banda de folk d’avantguarda de quatre peces Hilde i el Duo Dialog.

Kay Zhang

Kay Zhang (nascuda a Melbourne, actualment resident a Zuric) es troba en el camp de la tensió entre el so, la curadoria i la investigació. L’aspirant a curadora i artista s’endinsa, entre d’altres coses, en col·laboracions interdisciplinàries. És membre fundadora del Kollektiv International Totem, The Alchemists’ Bruit, andrej-zhang-zimmermann i ATOMOX. Fomenta la col·laboració amb compositors i artistes.

Altres disciplines artístiques. Té un gran interès per la comunicació visual i és comissària en diversos projectes i plataformes en tot el món. Va rebre la seva educació a Austràlia i després va ampliar els seus coneixements a França, Hong-Kong i Suïssa i té interès en interculturalitat, identitat política, igualtat de gènere i medi ambient. Es dedica a investigar i ampliar l’accés al seu instrument, però també vol empènyer els límits de l’experiència escènica a través de la improvisació, formes transdisciplinàries de curació i la integració, explorant enteses culturals i científiques.

Tizia Zimmermann

Tizia Zimmermann toca l’acordió des dels vuit anys. Va començar els seus estudis el 2015 amb Teodoro Anzellotti a la Universitat de les Arts de Berna (HKB), on va completar el seu diploma d’acompliment de llicenciatura i mestratge amb distinció. Ha estat estudiant especialitat a la HKB des 2020. Continua l’actuació amb l’especialització en Música Nova. És la guanyadora al Friedl-Wald-Stiftung i la Fundació Meggen per a Joves Músics. A més de la música clàssica i contemporània, la improvisació lliure forma part de la seva obra musical. Està a la junta directiva de WIM Zurich (taller de música improvisada) i a obres de teatre en diverses formacions en què la improvisació lliure juga un paper important (incloent mm + tt, Lienhard / Zimmermann, Hunter-Gatherer de David Meier, Conjunt WiRREN). Se li va permetre actuar al Festival d’Hivern de Tirolesa (Erl, AT), a Moods (ZH), al Dampfzentrale (BE), al Jazzwerkstatt (BE), al Festival Taktlos (ZH), al Festival de Música Nova Mühlenbecker Klanglandschaften (Berlín, Alemanya) i a la Filharmònica de l’Òpera de Zuric.

Deixa un comentari

CatalanEnglishSpanish