Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Josep Vicent Giner
Dénia - Alacant
Josep Vicent Giner

TIPUS

NATAL

Dénia - Alacant

ESDEVENIMENT

ENLLAÇ PERSONAL

Organista i clavecinista nascut a Dénia (Alacant). Va realitzar els seus estudis amb els professors Rynko Ottes, Javier Artigas, Josep M. Mas i Bonet i Michael Radulescu. Finalitzà els estudis superiors amb les màximes qualificacions, destacant el Premi Extraordinari de fi de carrera, el grau acadèmic Magister Artium de la Universitat de Viena, amb la qualificació de cum laude, i el Premi al Mèrit Artístic del Ministeri de Ciència i Cultura Austríac. En 2007 li va ser concedida la medalla de plata de la Fundació Jaume II el Just.

Ofereix concerts regularment tant a la Península Ibèrica com a Europa com a organista i clavecinista solista, amb programes de música renaixentista, barroca, romàntica, de cambra i contemporània (estrenant obres de compositors com Amando Blanquer, Gordon Lawson i Josef Lammerz, algunes de les quals li han estat dedicades).

Ha actuat en gires de concerts amb orquestres com l’Orquestra de cambra de la Unió Europea o la Real Filharmonía de Galícia, Orquestra de Cambra d’Andorra, etc. És promotor i director artístic de diferents festivals que es realitzen en la Costa Blanca.

Com a professor invitat imparteix seminaris i cursos d’interpretació. És vicedirector i professor d’orgue del Conservatori Professional de Música de València.

RELACIONATS

Sense informació
CatalanEnglishSpanish