Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

María Eugenia Luc
María Eugenia Luc

TIPUS

NATAL

ESDEVENIMENT

ENLLAÇ PERSONAL

Zephyrus (2008)

Zephyrus, dedicat al Duo Levent, format per Harry Sparnaay i Silvia Castillo, és una obra per a clarinet baix, òrgan i electroacústica pregravada en suport digital. El seu nom prové de la mitologia grega i es refereix al déu del vent de l’oest, un vent càlid i afable, missatger de la primavera.

En aquesta obra vaig voler evocar, a través d’aquests instruments de vent, diferents aspectes d’aquesta brisa primaveral, per moments més agitada i en uns altres més assossegada, però sempre carregada de promeses de vida i renaixement.

Zephyrus se segmenta en tres grans seccions de forma fractal, estructurant el seu esdevenir tímbricament per mitjà de tècniques esteses, espectres harmònics i sons saturats. És una obra molt exigent tècnicament per a tots dos intèrprets, els quals, al costat de l’electroacústica, compleixen rols molt definits en el discurs musical.

Aquesta obra va ser estrenada pel Duo Levent a l’Auditori del Conservatori Jesús Guridi de Vitòria-Gasteiz a la tardor del 2008 i la seva creació va ser subvencionada pel Departament de Cultura de Govern Basc.

RELACIONATS

Sense informació
CatalanEnglishSpanish