Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Silvia Castillo
Argentina
Silvia Castillo

TIPUS

NATAL

Argentina

ESDEVENIMENT

ENLLAÇ PERSONAL

Va néixer a la ciutat de Buenos Aires, va realitzar els seus estudis de piano, oboè i orgue en el Conservatori Municipal Manuel de Falla. Va prosseguir la seva formació amb els mestres Mario Videla i Héctor Zeoli. Va realitzar cursos de perfeccionament a l’Argentina amb mestres estrangers com Montserrat Torrent, Pierre Cochereau, Renzo Buja, Wiltrud Fuchs, Edgar Krapp etc. Després va viatjar a París i va estudiar amb la professora Odile Pierre.

Va actuar com a solista amb l’orquestra Simfònica de Rosario i la Orquestra LRA Radio Nacional de Argentina.

Per a completar la seva formació musical va estudiar viola amb el mestre Tomás Tichauer i clavicèmbal amb Mónica Kosachov. Va participar en els cicles “Jornadas internacionales de órgano”, “ Jóvenes organistas argentinos”, ”Conciertos de órgano en los barrios”.

El 1986 va ser premiada amb Menció d’Honor en el primer Concurs Nacional d’Orgue. Va ser convidada per l’orquestra de càmera Camerata Bariloche i va participar també del cicle de Música Sagrada com a solista i acompanyant al cor Arts Musicalis.

El 1997 va viatjar a Amsterdam, Holanda i es va casar amb el famós clarinetista baix Harry Sparnaay. Fixà, aleshores, la seva residència en aquella ciutat. Allà, va a ser organista i directora del cor de l’església dels Sants Metges a Abcoude.

Començà una nova etapa musical, dedicant-se a la música contemporània. Han escrit obres dedicades a ella per a orgue sol i orgue i música electrònica compositors com Sergio Fidemraizer, Roderik de Man, Ignacio Baca Lobera, Matthias Kadhar, etc.

Va formar, amb el seu marit, el DUO LEVENT, clarinet baix i orgue, única formació en el món. i els varen escriure més de 40 obres per a ells.

Ha fet concerts a Holanda, Àustria, Estats Units, Argentina, Espanya, Mèxic, Polònia, Irlanda, Canadà, Eslovàquia, Escòcia i Austràlia.

L’any 2007 s’instal·la a Catalunya, a Lloret de Mar, i actualment és l’organista de Lloret i presideix la Associació Amics de la Música de Lloret.

RELACIONATS

Sense informació
CatalanEnglishSpanish