Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Encontres Electroacústics 2023

Encontres Electroacústics 2023

Des d’aquest dia 7 d’octubre i fins dia 17 de desembre, la Fundació ACA ofereix catorze activitats lligades a la música contemporània, que podeu consultar a l’enllaç que teniu. Hi trobareu un ventall obert de qualitat i diversitat d’obres i propostes úniques a Mallorca. Els dos propers caps de setmana no podeu faltar a la cita.
Els propers dies 7 i 8 d’octubre, en cap de setmana, a la Sala del piano, arrancam amb quatre concerts de música electroacústica en un espai sonor creat per a l’ocasió amb més de vint altaveus repartits per l’espai.
Us convidam a consultar la programació d’aquests nous Encontres Electroacústics, a realitzar les tardes del dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre d’aquests 2023, obrint, de fet, l’Encontre de Compositors.
Hi trobareu el concert «Territori ACA», l’espai de programació reservat a donar a conèixer el patrimoni musical d’ACA i a visibilitzar els joves compositors balears.
A més, d’un monogràfic que repassa la trajectòria de la compositora Edith Alonso, on gaudirem de la presència de la pròpia artista.
I diumenge, el concert acusmàtic dedicat a les creacions de quatre compositores japoneses actuals, interpretades per la compositora, investigadora i intèrpret japonesa Ayako Sato.
I, per acabar, el concert/performance «Avec plus d’éclats» («Amb més espurnes»), amb obres en suport i mixtes a càrrec del compositor Bruno Capelle i la cantant, actriu i artista sonora Iris Lancery.

El programa del XLIV Encontre de Compositors inclou moltes peces electroacústiques, sovint intercalades entre peces purament instrumentals. No obstant això, la Fundació ACA auspicia, des del 2020, aquesta secció que anomenem Encontres Electroacústics (EE), un mini-cicle consagrat exclusivament a la programació d’obres electroacústiques: música acusmàtica (fixada en suport), música mixta (per a sons enregistrats i instruments en directe), i live electronics (amb sons produïts en temps real).

Sense oblidar que el dissabte 16 de desembre tenim, fora dels Encontres Electroacústics de Búger, però dins el marc general de l’Encontre de Compositors, al francés Denis Dufour, deixeble directe del fundador de la música concreta, Pierre Schaeffer, i segurament un dels compositors electroacústics més importants. L’autor, igualment, atendrà les vostres qüestions al dia següent, el diumenge 17 de desembre, a les 12.00h, a la Sala del Piano de Búger.

XLIV Encontre de Compositors
Portada XLIV Encontre de Compositors 2023

ARXIUS RELACIONATS

CatalanEnglishSpanish