Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Encontres electroacústics

El capdesetmana del 17 i 18 de desembre, la Fundació Musical ACA organitza quatre concerts electroacústics a la Sala del Piano, en el marc del XLIII Encontre Internacional de Compositors. Amb un dispositiu de més de vint altaveus que afavoriran la immersió sonora en cadascuna de les propostes i una experiència única i irrepetible.

La majoria dels tretze compositors protagonistes dels concerts seran presents a cadascun dels quatre concerts, a excepció del difunt Antoni Caimari, i d’Eduardo Polonio -que no pot assitir per motius de salut. La resta, sí que hi seran presents: Jean-Baptiste Zellal, Vincent Laubeuf, Florian Pascal, Sophie Delafonaine, Medín Peirón, Jordi Rodríguez, Lluís Casahuga, Francesc Llompart, Mateu Malondra, José Manuel Berenguer i Mercè Capdevila.

Dissabte, 17 de desembre

18 h

Díptic Caimari-Polonio

Una parella que congrià amistat la dècada dels 80. Hi haurà ‘audició de dues obres de cadascun. D’Antoni Caimari sonarà Música per a una inquisició i Contaminació 2. Mentre que d’Eduardo Polonio podrem escoltar De fantasia variaciones bajo fianza Rabelais en un trono; i una segona obra, que serà estrena, Penrose no llegó a la cita, composta aquest mateix 2022.

20h

díptic Laubeuf-Delafonaine

En aquest segon concert sonaran obres de Vincent Laubeuf, Sophie Delafontaine, Florian Pascal i Jean-Baptiste Zellal. Totes creades al llarg de la darrera dècada, la majoria recents.

Diumente, 18 de desembre

18h

Territori ACA

Hi sentirem obres de Medin Peirón, Jordi Rodríguez, Lluís Casahuga, Francesc Llompart i Mateu Malondra, la pràctica totalitat de les quals seran estrenes absolutes.

20 h

Berenguer-Capdevila

Jose Manuel Berenguer i Mercè Capdevila seran els protagonistes d’aquest darrer concert electroacústic

ARXIUS RELACIONATS

CatalanEnglishSpanish