Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

María José Rielo Blanco
Galícia
maria jose rielo
María José Rielo Blanco

TIPUS

NATAL

Galícia

ESDEVENIMENT

ENLLAÇ PERSONAL

És membre de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatredel Liceu, professora del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i és fagotista principal convidada de la MünchenerKammerochester. Va realitzar els seus estudis de màster a Munic amb el reconegut professor DagJensen, va ser membre de moltes joves orquestres europees com la GMJO o del festival de música Schleswig Holstein i va ser academista de la Bamberger Symphoniker.

Becada per la Fundació Universitària Agustí Pedro i Pons i la Fundació Alexander Humboldt, va ser premiada pel prestigiós concurs International ARD Music Competition a Alemanya. Ha col·laborat amb orquestres com la Sächsische Staatskapelle Dresden, Symphonierochesterdonis Bayerischen Rundfunks, Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen, WDR Sinfonieorchester, Scottish Chamber Orchestra o l’Orquestra Mozart on ha treballat sota batutes com la de Claudio Abbado, Mariss Jansons, H. Blomstedt, Pavo Järvi, Christoph Eschenbach, G. Dudamel, M. Honeck i Trevor Pinnock, entre d’altres.

La fagotista gallega combina la seva activitat orquestral i docent amb concerts com a solista en què ha estat acompanyada per la Münchner Rundfunkorchester, Münchener Kammerorchester, Orquestra Simfònica de la Ràdio Televisió Espanyola, Bad Reichenhaller Philharmonie, Orchester der Schäftlarner Konzerte, Orquestra Xove dona Simfònica de Galícia, Orquestra GAOS o l’Orquestra Vigo 430. I aquest proper gener de 2023 estarà amb l’Orquestra Simfònica de Navarra.

RELACIONATS

Sense informació
05 novembre
2022
19:00 pm
Fundació Pilar i Joan Miró. C/ de Saridakis, 29, 2°A, 07015
CatalanEnglishSpanish