Carrer Antoni Caimari Alomar, 07311 Búger, Illes Balears

971 51 65 01

Obert : Dil-Div 08:00 - 15:00

Víctor de la Rosa
victor de la rosa Catàleg encontre de compositors 202220
Víctor de la Rosa

Víctor ha estat convidat com a clarinet principal per orquestres com la Philharmonia de Londres, London Philharmonic Orchestra, Royal Liverpool Philharmonic, Royal Scottish National Orchestra, Orquestra del Palau de Les Arts de València, Orquestra de Cadaqués o l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, i ha col·laborat amb la London Symphony Orchestra o la Mahler Chamber Orchestra.

També ha estat membre de l’Orquestra Acadèmia del Festival de Lucerna, de la del Festival de Castleton i la YouTube Orchestra. En aquesta àmplia experiència orquestral ha treballat amb directors com Lorin Maazel, Bernard Haitink, Pierre Boulez, Sir Simon Rattle, Esa-Pekka Salonen, Kent Nagano, Colin Davies, Danielle Gatti i Vladimir Jurowski, entre molts altres.

Víctor ha estat artista convidat de l’Auditori de Barcelona on va interpretar el concert d’A. Copland amb l’OBC i artista resident de La Pedrera de Barcelona. Així mateix, ha tocat a sales com el Wigmore Hall, Spikeri Hall, Royal Albert Hall i a festivals com el de Torroella de Montgrí o la Quincena Musical de San Sebastián. Compromès amb la música del nostre temps, ha estrenat prop de 50 obres de compositors de tot el món tot interpretant-les a festivals com el de Huddersfield, Éclat de Stuttgart, Archipel de Ginebra, Festival de Lucerna o l’ENSEMS.

Així mateix, ha publicat Cd’s amb l’obra Bass clarinet & Percussion de Morton Feldman per al segell Neu Records i el quartet Impressions de Josep Prohens per a Digitals Pro.

Des de 2014 és professor de clarinet al Conservatori Superior de les Illes Balears.

5 de novembre de 2022 – 19 h

Fundació Pilar i Joan Miró

Víctor de la Rosa

foto d’Andrej Grilc

RELACIONATS

Sense informació
05 novembre
2022
19:00 pm
Fundació Pilar i Joan Miró. C/ de Saridakis, 29, 2°A, 07015
CatalanEnglishSpanish